Attefallshus på 30 kvm

1 mars 2020! Ja, det är ett datum som ni kanske är några stycken som känner igen. Det var nämligen då det blev möjligt att bygga ett attefallshus 30 kvm. Attefallshus 30 kvm blev med andra ord vårt val när vi väl gjorde vår beställning hos Vibostugan, närmare bestämd den 4 mars 2020. Vi såg det som ett tecken eftersom vi hade lite svårt att bestämma oss vilken storlek på attefallshuset vi skulle ha. Just Vibostugan är verkligen experter på ämnet och jag måste säga att dem har dem finaste attefallshusen jag i alla fall sett på marknanden, gå gärna in och kika själva!

Det som dessutom är roligt är att alla deras attefallshus och friggebodar tillverkas på en fabrik i Västra Götaland, där vi också bor. Här produceras allt från bräda till färdigt attefallshus och alltid med trä från de svenska skogarna. På så vis har jag en så himla härlig känsla när jag tittar ut genom fönstret och ser vårt lille hus på trädgården. Det känns liksom bra i magen när jag vet att det är lokalt producerat och att vi dessutom själva kunde bygga upp det. I fabriken så hyvlas dessutom alla delar så som reglar till vindskiciro och lister. Sedan så sätts själva väggarna ihop till moduler som vi själva satte ihop.

Har vi byggt detta hus?

Ja, det är faktiskt det jag frågar mig dagligen. Från det att vi började läsa om attefallshus30 kvm så kändes det liksom som en dröm att vi skulle få en liten gäststuga där barnen och barnbarnen kunde stanna över i. Eller kanske Pia och Morgan när dem kommer på besök från Falkenberg. Det är precis perfekt och jag är så himla glad att reglerna ändrades 1 mars 2020, för här har vi det perfekta huset som vi alltid önskat oss!