Det är dags att hitta lägenhet i Barkarby

Jajamen, nu är det snart dags. Vid årsskiftet behöver jag ta med mitt pick och pack och lämna Borås för att flytta till Barkarby. Det är nämligen så att jag fått ett nytt jobb och jag kan inte göra något annat än att vara glad. Dels för att detta är en drömtjänst som jag så himla länge strävat efter, men också för att jag kommer närmare min sambos familj som våra barn kommer att uppskatta så mycket. Det känns med andra ord så himla bra.

Men det är något som såklart behöver lösas först. Nämligen lägenhet. Därför hänger jag en del på https://snabbostad.se/barkarby där man kan hitta lägenhet att hyra i Barkarby, en väldigt smidig tjänst skulle jag säga. Man kan nämligen registrera sig för endast 199 kronor och fixa ett förstahandskontrakt i Barkarby inom kort. När de hittar en ledig lägenhet i Barkarby så blir jag meddelad direkt via e-post eller sms och på så vis behöver jag inte lägga ner hela min fritid på att leta lägenheter.

Jag håller tummarna

Vi har såklart lite krav, jag tror vi oavsett kommer trivas, men det känns också viktigt att barnen får varsitt rum och att vi ändå har diskmaskin och tvättmaskin i lägenheten. Jag vet också att det är ganska många som är intresserade av att hyra lägenhet i Barkarby och om jag ska vara ärlig så känns det ibland omöjligt det här. Däremot hjälper snabbostad.se mig att lugna ner mig för att man ska kunna hitta en lägenhet utan att behöva stå i kö i en evighet. Hyresvärdarna är många och jag hoppas verkligen att någon känns bra för oss när det väl börjar bli dags. Så snälla önska oss lycka till så hoppas jag att snabbostad.se också kanske kan hjälpa dig när du letar lägenhet!