Här hittar du ett brett sortiment!

Vart tror du vi ska? Jo men givetvis till l-m-r.se! Som vanligt det vill säga J Idag snackar vi ett brett sortiment av universal aluminiumrör av hög kvalitet i vanlig ordning till fantastiska priser. Dem passar perfekt till att skarvas ihop med olika typer av silikonslangar och lämpar sig lika bra till både kylarsystem och intercoolsystem samt mycket mera. Insuget fungerar lika bra.

Man kan numera med andra ord äntligen bygga ett eget snyggt kylsystem med högglanspolerade aluminiumrör, eller varöfr inte till intercoolern som tidigare nämnt? Ett annat användsområde som numera har blivit mycket populärt, som vi märkt, är att man bygger ihop ett eget CAI / Cold Air Intake, med andra ord ett insugsrör, som blir sjukt snyggt i motorrummet. Dessutom tillsammans med ett sportluftfilter, glöm bara inte att skärma av filtret från motorvärmen! Det är med andra ord med dessa lösa rördelar som du kan få precis så som du vill ha det utan att behöva kompromissa något.

Bara din fantasi sätter stopp

De flesta aluminiumrör som finns hos l-m-r.se är polerade för den där snygga och stilrena finishen. Alla är utrustade med falsar som håller kvar eventuella silikonslangar på ett väldigt säkert och bra sätt. Givetvis tillsammans med slangklämmor då J Rören går jättebra att svetsa i om man skulle vilha ha uttag för givare, sensorer och liknande till kylarsystemet eller vad du nu kan komma på. Utbudet är som sagt otroligt brett och det är nästan bäst att du klickar dig in själv via hemsidan för att kolla. Ha dessutom i åsikt att l-m-r.se alltid finns där om du behöver hjälp. Dem bollar gärna dina idéer och hjälper dig tänka lite om du skulle sitta fast. Happy shopping via l-m-r.se helt enkelt, hoppas du hittar vad du söker! 🙂