Rätt skrivbord för rätt ändamål

I samband med att vi bytte lokaler för ett tag sedan bestämde vi oss också för att byta ut alla gamla skrivbord som sett sina bästa år. Vi blev tipsade om att kolla in Gerdmans och deras utbud och jag säger bara wow! Där finns verkligen allt och lite till för att inreda en kontorsmiljö både snyggt och ergonomiskt, och tillsammans med deras excellenta service var det därifrån vi gjorde inköpet av våra nya skrivbord.

Höj och sänkbart skrivbord för en ergonomisk arbetsmiljö

För att skapa en både enhetlig miljö och så ergonomisk som möjligt diskuterade vi fram att vi alla skulle ha varsitt höj och sänkbart skrivbord för att kunna variera mellan sittande och stående arbete under dagen. För vårt konferensrum var vi också ute efter en bra lösning att kunna ställa datorn på när man skall koppla upp sig mot storbildsskärmen exempelvis. Till detta blev vi rådda till att införskaffa ett höj och sänkbart datorbord som är i perfekt storlek att ställa datorn på utan att det tar för mycket plats i rummet.

Gerdmans har skrivbordsmodeller för alla ändamål

Vårt lilla rum där vi förvarar bland annat skrivare, extradatorer och kopieringsmaskin valde vi att inreda med vanliga kontorsskrivbord och i Gerdmans sortiment finns både vanliga skrivbord och hörnskrivbord som man kan placera tillsammans för att göra rummet så enhetligt och arbetsvänligt som möjligt samtidigt som vi kan nyttja även utrymmena i rummets alla hörn.

Vi passade även på att beställa några fällbara skrivbord som är lätta att plocka fram vid behov när vi behöver extra utrymme eller extrapersonal skulle behöva en egen tillfällig arbetsyta.

Jag kan inte säga annat än att vi är så nöjda med skrivbord och olika skrivbordsmodeller vi köpt från Gerdmans och alla fyller verkligen sin funktion anpassade efter rum och krav från oss. Ska ni också köpa in nya skrivbord kan jag verkligen rekommendera er till att spana in Gerdmans, och är ni osäkra på vilka modeller som passar just er har dom en grym service som kan hjälpa er.

Kan även tipsa alla norrmän och att Gerdmans även finns här: https://www.gerdmans.no/